Back to top
botifarra esparracada amb ou i patates fregides botifarra esparracada amb ou i patates fregides

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  botifarra esparracada amb ou i patates fregides
  • es  butifarra esparracada con huevo y patatas fritas (butifarra rasgada)
  • fr  botifarra esparracada à l'oeuf et aux frites (longue saucisse de porc catalane déguenillée)
  • it  botifarra esparracada con uovo e patate fritte (grossa salsiccia di maiale catalana a straccetti)
  • en  botifarra esparracada with egg and chips (large ragged Catalan pork sausage)
  • de  Botifarra esparracada mit Ei und Pommes frites (aufgeplatzte große katalanische Bratwurst)

<Plats a la carta. Carn>