Back to top
cruixent de garrí i carpaccio de poma amb vinàgre balsàmic de Mòdena cruixent de garrí i carpaccio de poma amb vinàgre balsàmic de Mòdena

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  cruixent de garrí i carpaccio de poma amb vinàgre balsàmic de Mòdena
  • es  crujiente de cochinillo y carpaccio de manzana con vinagre balsámico de Módena
  • fr  cochon de lait croustillant et carpaccio de pomme au vinaigre balsamique de Modena
  • it  croccante di lattone e carpaccio di mela con aceto balsamico di Modena
  • en  crunchy suckling pig and apple carpaccio with balsamic vinegar of Modena
  • de  knuspriges Spanferkel und Apfelcarpaccio mit Balsamessig

<Plats a la carta. Carn>