Back to top
anxoves amb pètals de tomàquet, patata confitada amb romaní i oli d'herbes anxoves amb pètals de tomàquet, patata confitada amb romaní i oli d'herbes

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  anxoves amb pètals de tomàquet, patata confitada amb romaní i oli d'herbes
  • es  anchoas con pétalos de tomate, patata confitada con romero y aceite de hierbas
  • fr  anchois aux pétales de tomate, à la pomme de terre confite au romarin et à l'huile d'herbes
  • it  acciughe con petali di pomodoro, patata confit con rosmarino ed olio alle erbe
  • en  anchovies with tomato petals, rosemary-preserved potato and herbs oil
  • de  Anchovis mit Tomatenblüten, eingelegten Kartoffeln mit Rosmarin und Kräuteröl

<Plats a la carta. Entrants i amanides>