La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.
Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.
Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>
- ca amanida de tomàquet amb formatge de cabra gratinat, crostonets de pa torrat, llavors de gira-sol i olivada verda
- es ensalada de tomate con queso de cabra gratinado, picatostes de pan tostado, pipas de girasol y olivada verde
- fr salade de tomate au fromage de chèvre gratiné, aux petits croûtons de pain grillé, aux graines de tournesol et au pâté d'olives vertes
- it insalata di pomodoro con formaggio di capra gratinato, crostini, semi di girasole e pâté d'olive verdi
- en tomato salad with goat cheese au gratin, croutons, sunflower seeds and green olives sauce
- de Tomatensalat mit gratiniertem Ziegenkäse, Croûtons, Sonnenblumenkernen und grüner Olivenpaste
<Plats a la carta. Entrants i amanides>