Back to top

Diccionari d'educació - Presentació

© Autoria: Generalitat de Catalunya. Departament d'Ensenyament; TERMCAT, Centre de Terminologia
© Edició: TERMCAT, Centre de Terminologia, 2011
Amb el suport de: Govern d'Andorra
Amb la col·laboració de: Societat Catalana de Pedagogia. Institut d'Estudis Catalans

 

Aquest diccionari aplega i defineix prop de dos mil termes del món de l’educació i de les seves facetes: pedagogia general, pedagogia social, recerca educativa, organització i gestió educatives, orientació psicopedagògica, didàctica, educació especial i tecnologia de l’educació. Cada article conté, a més de la denominació catalana, els equivalents en castellà, francès i anglès, la definició i, sovint, una o més notes explicatives.

Es tracta de la versió en línia del Diccionari d’educació, elaborat pel TERMCAT i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya amb el suport del Govern d’Andorra i la col·laboració de la Societat Catalana de Pedagogia de l’Institut d’Estudis Catalans.

Des de la pestanya Consulta de termes, es pot o bé accedir a la llista alfabètica de totes les denominacions (per a cada un dels idiomes del diccionari) i desplegar les fitxes, o bé fer directament al quadre Text de la consulta cerques simples o avançades (en qualsevol dels idiomes del diccionari).

 

Crèdits
Pròleg
Introducció
Arbre de camp
Bibliografia

 

Autoria:

Departament d'Educació         TERMCAT

 

Edició:

TERMCAT

 

Amb el suport de:

Govern d'Andorra

 

Amb la col·laboració de: 

Societat Catalana de Pedagogia. Institut d'Estudis Catalans

 

Si heu de fer referència a aquest diccionari, la citació recomanada és la següent:
CATALUNYA. DEPARTAMENT D'ENSENYAMENT; TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Diccionari d'educació [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2011. (Diccionaris en Línia)
<https://www.termcat.cat/ca/diccionaris-en-linia/132/>

 

Darrera actualització: 14-12-2023