Back to top
Torna a la llista de diccionaris en línia

Diccionari de robòtica industrial

Diccionari de robòtica industrial - Presentació

© Autoria: Marta de Blas Abante; M. Rosa Mateu Martínez; Rosa Maria Picó i Garcia; Carles Riba i Romeva (Universitat Politècnica de Catalunya)
© Edició: TERMCAT, Centre de Terminologia, 2017 (edició en paper: Barcelona: Universitat Politècnica de Catalunya. Servei de Llengües i Terminologia, 1991)
Amb l’assessorament de: TERMCAT, Centre de Terminologia

 

El Diccionari de robòtica industrial consta de 238 entrades en català, amb equivalències en castellà, francès i anglès, i definicions en català, pertanyents a l’àmbit de la robòtica industrial.

Es tracta de la versió en línia d’una obra editada en paper l’any 1991, fruit de la col·laboració d’un equip de professors de la UPC  i de lingüistes del Servei de Llengües i Terminologia. Va ser concebuda com una eina útil no sols per als estudiants i professors universitaris sinó per a qualsevol professional del món de la robòtica.

Des de la pestanya “Consulta de termes”, es pot o bé accedir a la llista alfabètica de totes les denominacions (en català, castellà, francès o anglès) i desplegar les fitxes, o bé fer directament al quadre "Text de la consulta” cerques simples o avançades (també en qualsevol dels idiomes del diccionari). Així mateix, aquesta edició en línia permet per primera vegada la consulta temàtica de les dades del vocabulari.

 

Documents associats 

Equip de treball
Presentació (extret de l’edició en paper) 
Introducció (extret de l’edició en paper) 
Criteris metodològics (extret de l’edició en paper) 
Arbre de camp
Bibliografia (extret de l’edició en paper)

 

Edició i assessorament:

Logo Termcat

 

Si heu de fer referència a aquesta edició en línia del Diccionari, la citació recomanada és la següent:
BLAS ABANTE, Marta de [et al.]. Diccionari de robòtica industrial [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2017. (Diccionaris en Línia)
<https://www.termcat.cat/ca/diccionaris-en-linia/237>

 

Darrera actualització: 23-02-2023