Back to top
Torna a la llista de diccionaris en línia

Terminologia dels esports d'aventura

Terminologia dels esports d'aventura - Presentació

© Autoria i edició: TERMCAT, Centre de Terminologia, 2006

 

Aquest diccionari aplega una setantena de termes amb les denominacions i la definició en català i amb els equivalents en castellà, francès i anglès, provinents del Diccionari general de l'esport, editat pel TERMCAT l'any 2010.

Per facilitar tant la comprensió plena de cada esport com la mateixa pràctica esportiva, s'han inclòs en aquesta terminologia les activitats esportives (per exemple, el surf d'estel) i, alhora, l'objecte bàsic amb què es realitzen (la planxa de surf d'estel i l'estel de tracció per al surf d'estel o, fins i tot, el gos nòrdic en el cas del múixing).

Des de la pestanya Consulta de termes, es pot o bé accedir a la llista alfabètica de totes les denominacions (per a cada un dels idiomes del diccionari) i desplegar les fitxes, o bé fer directament al quadre Text de la consulta cerques simples o avançades (en qualsevol dels idiomes del diccionari).

 

 Autoria i edició:

Logo Termcat

 

Si heu de fer referència a aquest diccionari, la citació recomanada és la següent: 
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Terminologia dels esports d'aventura [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2006. (Diccionaris en Línia)
<https://www.termcat.cat/ca/diccionaris-en-linia/28>

 

Darrera actualització: 26-10-2014