Back to top
Torna a la llista de diccionaris en línia

Terminologia de fires i congressos

Terminologia de fires i congressos - Presentació

© Autoria i edició: TERMCAT, Centre de Terminologia, 2023 (Primera edició: 2004)
Amb el suport de: Generalitat de Catalunya. Departament d'Empresa i Treball. Departament de Recerca i Universitats; Govern d'Andorra. Ministeri d'Educació, Cultura, Joventut i Esports. Servei de Política Lingüística
Amb la col·laboració de: Federació de Fires de Catalunya (FEFIC)

 

El diccionari en línia Terminologia de fires i congressos recull 237 termes relatius a l’organització, la gestió i el desenvolupament de les activitats firals i els congressos i altres reunions: les relacions públiques i publicitat, les instal·lacions, l’equipament tècnic, la inscripció, la documentació, la traducció i interpretació, les activitats socials i culturals, i el transport, l’allotjament i la restauració.

Aquest diccionari que presentem és una actualització del diccionari elaborat pel TERMCAT en col·laboració amb el Departament d'Empresa i Treball i amb professionals de gran experiència en l’àmbit, i publicat l’any 2004. Cada entrada del diccionari conté la denominació catalana, o les denominacions catalanes, equivalents en castellà, francès, portuguès, anglès i, en alguns casos, alemany, definicions i notes complementàries

Des de la pestanya “Consulta de termes”, es pot accedir a les fitxes terminològiques de tres maneres diferents: mitjançant l’accés a la llista alfabètica de totes les denominacions (per a cada un dels idiomes del diccionari); mitjançant l’accés temàtic en català, o mitjançant cerques simples o avançades (directament al quadre “Text de la consulta”), en qualsevol de les llengües del diccionari.

 

Equip de treball
Arbre de camp
Introducció
Bibliografia

 

Autoria i edició:

Logo TermCat

 

Citació bibliogràfica recomanada:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Terminologia de fires i congressos [en línia]. 2a ed. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2023. (Diccionaris en Línia)
<https://www.termcat.cat/ca/diccionaris-en-linia/31/>

 

Darrera actualització: 12-01-2024