Back to top
Torna a la llista de diccionaris en línia

Vocabulari de la planificació estratègica

Vocabulari de la planificació estratègica - Presentació

© Autoria i edició: TERMCAT, Centre de Terminologia, 2005

 

Cada vegada hi ha més institucions que planifiquen el seu futur d'una manera estratègica, analitzant i organitzant els seus objectius i les tasques necessàries per assolir-los, i tenint en compte els factors interns i externs que poden tenir-hi incidència.

Aquest diccionari recull els termes bàsics que s'utilitzen en aquesta metodologia de planificació. De cada terme es presenten les denominacions i la definició en català, els equivalents en castellà, francès i anglès i, en alguns casos, aclariments lingüístics o conceptuals.

El vocabulari ha estat revisat per diversos especialistes del sector i els neologismes catalans que plantejaven dubtes lingüístics, com ara matriu DAFO, meta, missió o visió, han estat estudiats pel Consell Supervisor del TERMCAT.

Des de la pestanya Consulta de termes, es pot o bé accedir a la llista alfabètica de totes les denominacions (per a cada un dels idiomes del diccionari) i desplegar les fitxes, o bé fer directament al quadre Text de la consulta cerques simples o avançades (en qualsevol dels idiomes del diccionari).

 

Autoria i edició: 

TERMCAT

 

 

Si heu de fer referència a aquest diccionari, la citació recomanada és la següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Vocabulari de la planificació estratègica [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2005. (Diccionaris en Línia)
<https://www.termcat.cat/ca/diccionaris-en-linia/35>

 

Darrera actualització: 03-06-2022