Back to top

Societat de l'informacion. Novèlas tecnologias e Internet

Presentació

Societat de l'informacion. Novèlas tecnologias e Internet - Presentació

Aquest diccionari en línia conté la versió occitana del diccionari Societat de la informació. Noves tecnologies i Internet. 2a ed., publicat pel TERMCAT l’any 2003. L’obra recull més de dos mil termes amb les denominacions i la definició en occità i amb els equivalents en català, castellà, francès i anglès.

El contingut en occità ha estat redactat per Claudi Balaguer i validat pel Grup de Lingüística Occitana, un grup creat per donar suport a la Secretaria de Política Lingüística en l’aplicació del manament estatutari que ordena que la llengua occitana és oficial a Catalunya. El projecte s’ha dut a terme sota l’assessorament metodològic del TERMCAT i amb el suport de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.

Des de la pestanya Consulta de termes, es pot o bé accedir a la llista alfabètica de totes les denominacions (per a cada un dels idiomes del diccionari) i desplegar les fitxes, o bé  fer directament al quadre Text de la consulta cerques simples o avançades (en qualsevol dels idiomes del diccionari).

 

Introduccion / Introducció

Critèris / Criteris

Arbre de camp

 

Si heu de fer referència a aquest diccionari, la citació recomanada és la següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. SECRETARIA DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Societat de l'informacion. Novèlas tecnologias e Internet [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2003.

<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/38/>

 

Darrera actualització: 12-03-2017