Lliurament del premi del concurs #TermJordi

©TERMCAT

El guanyador del concurs de piulades TermJordi ha recollit avui el premi a la seu del TERMCAT. Es tracta de Xavier Lasauca (@xavierlasauca), que ha rebut de mans del director del Centre de Terminologia, Jordi Bover, un lot de diccionaris i un lector de llibres electrònics, gentilesa de la Direcció General de Política Lingüística.

El repte que plantejava el concurs #TermJordi era enviar una piulada que tingués caràcter literari i que inclogués termes especialitzats inclosos a la Neoloteca o en algun dels altres Diccionaris en Línia que ofereix el TERMCAT. Xavier Lasauca ha estat capaç de compondre en una piulada un poema que incloïa termes com ara zarb, aorta, tricúspide i mitral.

En el moment de recollir el premi Xavier Lasauca ha dedicat unes paraules d'agraïment a la tasca del TERMCAT, que segueix amb atenció per motius professionals. Des del Centre de Terminologia se li ha agraït la participació i l'entusiasme, que també s'agraeixen a tants altres amics i usuaris que han volgut compartir amb nosaltres la seva creativitat participant en aquesta iniciativa i fent-ne difusió. Podeu veure el recull de les piulades rebudes en aquest enllaç.