Presentació del Diccionari de dansa clàssica

imatges de la presentació

El divendres 14 d'octubre a les 18.30 h s'ha presentat el Diccionari de dansa clàssica en un acte a l'Institut del Teatre.

L'acte de presentació ha inclòs les intervencions del secretari general de Política Lingüística, F. Xavier Vila i de la directora del Conservatori Professional de Dansa de l'Institut del Teatre, Mariana Giustina. En representació de l’equip d’especialistes del Diccionari han intervingut Xavier Bagà, ballarí i coreògraf; Laura Mas, de l’Institut del Teatre, i Victòria Buil, de l’Institut Escola Oriol Martorell. I en representació del TERMCAT, Jordi Bover, director, i Marta Sabater, coordinadora de l’obra.

La presentació s'ha complementat amb una actuació d’alumnes de 4t curs de Dansa Clàssica del Conservatori Professional de Dansa de l’Institut del Teatre, amb la coreografia creada expressament per Laura Mas per a aquest acte titulada A d’Arabesc, una presentació dels principals elements del codi de la dansa clàssica, amb música de R. Schumann (extractes dels Estudis simfònics).

Vídeo: Presentació del Diccionari de dansa clàssica

 Presentació del Diccionari de dansa clàssica