Recursos per a la traducció del Twitter al català

Des d’ahir al vespre, tothom qui vulgui participar en la traducció del Twitter al català pot fer-ho mitjançant el centre de traducció que la xarxa ha obert als usuaris. D’aquesta manera, la llengua catalana s’afegeix a les 28 llengües que ja parla Twitter.

Us recordem que a través del Cercaterm i dels Comentaris terminològics, el TERMCAT ofereix la consulta de termes de l’àmbit com ara contrasenya, etiqueta, inici de sessió, perfil d’usuari, piulada, privacitat o tema del moment.

També us pot ser d’utilitat el diccionari en línia Terminologia i fraseologia dels productes informàtics, que ofereix  2.450 fitxes terminològiques corresponents a àmbits d’interès per al sector de la localització i més de 3.650 fitxes que recullen exemples d’unitats fraseològiques, en català i anglès, d’ús habitual en la creació i traducció de productes informàtics.

Per últim, us recomanem consultar els criteris lingüístics i terminològics per a la localització de productes informàtics al català i us recordem que el TERMCAT disposa d’un Servei d'atenció personalitzada de consultes terminològiques.