Relleus en el Consell Supervisor del TERMCAT

Consell Supervisor

El Consell Supervisor del TERMCAT, l’òrgan responsable de fer les propostes de termes nous necessaris per al desenvolupament dels diversos àmbits del coneixement especialitzat, canvia avui dos dels seus components.

Per una banda, Joan Veny cedeix la presidència a Albert Jané, membre de la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans. Albert Jané té una reconeguda trajectòria en l’àmbit de la recerca i la divulgació lingüística. Per una altra banda, David Jou és substituït per Carles Riera, per cobrir els àmbits d’especialitat més vinculats a la ciència. Carles Riera és farmacèutic, lingüista i teòleg, i actualment professor de la Universitat Ramon Llull.

En la reunió d’avui del Consell Supervisor del TERMCAT s’han fet efectius els dos relleus. La composició del Consell Supervisor cerca una representació equilibrada de lingüistes, terminòlegs i especialistes d’àmbits diversos per garantir que en la proposta de neologismes terminològics es tinguin en compte els aspectes lingüístics, nocionals i d’ús de cada terme. Podeu consultar tots els termes normalitzats a la Neoloteca.