S'ha presentat el Diccionari de recerca clínica de medicaments

Recerca clínica de medicaments

El Palau Moja ha estat l'escenari, aquest dijous 18 de desembre, de l'acte de presentació del Diccionari de recerca clínica de medicaments, elaborat per la Fundació Dr. Antoni Esteve i el Centre de Terminologia TERMCAT.

Han intervingut a la presentació la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa; la directora general d'Ordenació i Regulació Sanitàries, Roser Vallès; el director de la Fundació Esteve, Fèlix Bosch, i el director del TERMCAT, Jordi Bover.

L'acte va oferir també una brillant ponència a càrrec del professor Fernando A. Navarro, reconegut especialista en llenguatge mèdic, que amb el títol "Investigación clínica: ¿cabe lengua fuera del inglés?" va presentar les raons que impulsen a la recerca terminològica per garantir la presència de totes les llengües també en l'àmbit de la recerca més avançada.

Van assistir a la presentació prop de 140 especialistes de l'àmbit de la recerca mèdica de medicaments, estudiants de l'àmbit, lingüistes, traductors i experts vinculats al projecte.

El Diccionari de recerca clínica de medicaments recull prop de 700 termes de l'àmbit, amb les definicions i els equivalents en castellà i en anglès. Se n'ofereix també la versió en línia.

Podeu consultar la nota de premsa corresponent, i la galeria d'imatges a la nostra pàgina del Facebook.