Back to top
Torna a la llista de diccionaris en línia

Lèxic multilingüe de la indústria

Lèxic multilingüe de la indústria - Presentació

© Autoria i edició: TERMCAT, Centre de Terminologia, 2009
Amb el suport de: Generalitat de Catalunya. Departament d'Innovació, Universitats i Empresa

 

Aquest lèxic recull més de tretze mil termes en català amb els equivalents en castellà, francès i anglès, relatius als sectors industrials més representatius de Catalunya.

Aquest diccionari és la versió en línia del Lèxic multilingüe de la indústria, obra elaborada pel TERMCAT amb el suport del . Ambdues institucions desitgem que aquesta versió faciliti la consulta de les informacions i també la seva actualització constant. Amb aquesta voluntat encoratgem tots els usuaris que ens facin arribar els seus comentaris per a millorar l'obra.

Des de la pestanya Consulta de termes, es pot accedir a la llista alfabètica de totes les denominacions (per a cada un dels idiomes del diccionari), accedir a l’agrupació per àrees temàtiques, o fer directament al quadre Text de la consulta cerques simples o avançades (en qualsevol dels idiomes del diccionari).

 

Equip de treball
Pròleg
Introducció
Arbre de camp
Bibliografia

 

Autoria i edició:

TERMCAT

 

Si heu de fer referència a aquest diccionari, la citació recomanada és la següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Lèxic multilingüe de la indústria [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2009. (Diccionaris en Línia)
<https://www.termcat.cat/ca/diccionaris-en-linia/22/>

 

Darrera actualització: 04-04-2024