kasseri
kasseri
- ca kasseri, n m
- es kasseri, n m
- fr kaseri, n m
- fr kasseri, n m
- fr kasserie, n m
- it kasseri, n m
- en Kaseri, n
- en Kasseri, n
- en kasseri, n
Definición
Formatge fet amb una barreja de llet d'ovella i de cabra, de pasta dura cuita, textura cremosa i amb gust fort i salat, originari de Grècia.
kefalograviera
kefalograviera
- ca kefalograviera, n m
- es kefalograviera, n m
- fr kefalogravia, n m
- it kefalograviera, n m
- en Kefalograviera, n
Definición
Formatge fet amb llet d'ovella, de pasta dura crua, madurat durant un període mínim de tres mesos, i amb gust fort i salat, originari de Grècia.
kefalotiri
kefalotiri
- ca kefalotiri, n m
- es kefalotiri, n m
- fr kefalotiri, n m
- it kefalotiri, n m
- en Kefalotyri, n
Definición
Formatge fet amb llet d'ovella, de pasta dura i textura forta, madurat durant un període de dos a tres mesos i amb gust picant i fort, originari de Grècia.
kernhem [nl]
kernhem [nl]
- ca kernhem [nl], n m
- es kernhem, n m
- fr Kernhem, n m
- en Kernhem, n
Definición
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada tova, madurat durant un període de trenta dies, de textura tendra i cremosa, amb gust suau, i que es presenta en forma de barra rodona, originari d'Holanda.