Back to top

Cercaterm

Cercador del conjunt de fitxes terminològiques que el TERMCAT posa a disposició pública. 

Si necessites més informació, et pots adreçar al Servei de Consultes (cal que t'hi registris prèviament).

 

Resultats per a la cerca "búrgul" dins totes les àrees temàtiques

kebe (mandonguilla de búrgul i xai amb espècies, ceba i pinyons) kebe (mandonguilla de búrgul i xai amb espècies, ceba i pinyons)

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  kebe (mandonguilla de búrgul i xai amb espècies, ceba i pinyons)
  • es  kebbe (albóndiga de bulgur y cordero con especias, cebolla y piñones)
  • fr  kebbe (boulette de burgul et de veau aux épices, à l'oignon et aux pignons)
  • it  kibbe (polpetta di bulgur ed agnello con spezie, cipolla e pinoli)
  • en  kibbeh (bulgur and lamb meatball with spices, onion and pine nuts)
  • de  Kebbe (Bulgur-Lammfleisch-Bällchen mit Gewürzen, Zwiebeln und Pinienkernen)

<Plats a la carta. Carn>

tabule (amanida de búrgul, tomàquet, ceba, julivert i menta) tabule (amanida de búrgul, tomàquet, ceba, julivert i menta)

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  tabule (amanida de búrgul, tomàquet, ceba, julivert i menta)
  • es  tabule (ensalada de bulgur, tomate, cebolla, perejil y menta)
  • fr  taboulé (salade de burgul, tomate, oignon, persil et menthe)
  • it  tabbuleh (insalata con burgul, pomodoro, cipolla, prezzemolo e menta)
  • en  tabbouleh (salad dish with bulgur, tomato, onion, parsley and mint)
  • de  Tabuleh (Bulgursalat mit Tomaten, Zwiebel, Petersilie und Minze)

<Plats a la carta. Entrants i amanides>