Back to top

Cercaterm

Cercador del conjunt de fitxes terminològiques que el TERMCAT posa a disposició pública. 

Si necessites més informació, et pots adreçar al Servei de Consultes (cal que t'hi registris prèviament).

 

Resultats per a la cerca "diversi�" dins totes les àrees temàtiques

arayes (pa de pita farcit amb ingredients diversos) arayes (pa de pita farcit amb ingredients diversos)

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  arayes (pa de pita farcit amb ingredients diversos)
  • es  arayes (pan de pita relleno de ingredientes diversos)
  • fr  arayes (pain pita farci aux différents ingrédients)
  • it  arayes (pane pita farcito con diversi ingredienti)
  • en  arayes (pita bread stuffed with different ingredients)
  • de  Arayes (Pitabrot mit verschiedenen Füllungen)

<Plats a la carta. Pa amb tomàquet, entrepans i sandvitxos>

terrina de foie-gras amb pebres exòtics terrina de foie-gras amb pebres exòtics

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  terrina de foie-gras amb pebres exòtics
  • es  terrina de foie gras con pimientas exóticas
  • fr  terrine de foie gras aux poivres exotiques
  • it  terrina di foie gras con diversi tipi di pepe esotico
  • en  foie gras terrine with exotic peppers
  • de  Foie-Gras-Terrine mit exotischem Pfeffer

<Plats a la carta. Embotits, carns fredes i patés>