Back to top

Cercaterm

Cercador del conjunt de fitxes terminològiques que el TERMCAT posa a disposició pública. 

Si necessites més informació, et pots adreçar al Servei de Consultes (cal que t'hi registris prèviament).

 

Resultats per a la cerca "gelat" dins totes les àrees temàtiques

amanida de formatges variats amb gelat de formatge parmesà amanida de formatges variats amb gelat de formatge parmesà

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida de formatges variats amb gelat de formatge parmesà
  • es  ensalada de quesos variados con helado de queso parmesano
  • fr  salade de fromages variés à la glace de fromage parmesan
  • it  insalata di formaggi misti con gelato al parmigiano
  • en  salad of assorted cheeses with Parmesan cheese ice cream
  • de  Salat mit verschiedenen Käsesorten und Parmesaneis

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida de pernil d'ànec i gelat de rocafort amb vinagreta de Mòdena amanida de pernil d'ànec i gelat de rocafort amb vinagreta de Mòdena

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida de pernil d'ànec i gelat de rocafort amb vinagreta de Mòdena
  • es  ensalada de jamón de pato y helado de roquefort con vinagreta de Módena
  • fr  salade de jambon de canard et de glace au roquefort à la vinaigrette de Modena
  • it  insalata di prosciutto d'anatra e gelato al roquefort con vinaigrette di Modena
  • en  duck ham salad with roquefort ice cream and Modena vinaigrette
  • de  Salat mit Entenschinken und Roqueforteis mit Balsamessigvinaigrette

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida tèbia de formatge de cabra amb gelat de formatge i vinagreta de maduixes amanida tèbia de formatge de cabra amb gelat de formatge i vinagreta de maduixes

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida tèbia de formatge de cabra amb gelat de formatge i vinagreta de maduixes
  • es  ensalada templada de queso de cabra con helado de queso y vinagreta de fresas
  • fr  salade tiède de fromage de chèvre à la glace au fromage et à la vinaigrette de fraises
  • it  insalata tiepida di caprino con gelato al formaggio e vinaigrette alle fragole
  • en  goat cheese warm salad with cheese ice cream and strawberrie vinaigrette
  • de  lauwarmer Salat mit Ziegenkäse, Käseeis und Erdbeervinaigrette

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

bescuit gelat bescuit gelat

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  bescuit gelat
  • es  biscuit glacé
  • fr  bescuit glacé
  • it  semifreddo
  • en  ice cream cake
  • de  Eisbiskuit

<Plats a la carta. Gelats i sorbets>

bescuit gelat amb xocolata desfeta bescuit gelat amb xocolata desfeta

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  bescuit gelat amb xocolata desfeta
  • es  biscuit glacé con chocolate caliente
  • fr  biscuit glacé au chocolat chaud
  • it  semifreddo con salsa di cioccolato caldo
  • en  ice cream cake with hot chocolate sauce
  • de  Eisbiskuit mit heißer Schokoladensauce

<Plats a la carta. Gelats i sorbets>

bescuit gelat de xocolata blanca, iogurt, violetes i gerds bescuit gelat de xocolata blanca, iogurt, violetes i gerds

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  bescuit gelat de xocolata blanca, iogurt, violetes i gerds
  • es  biscuit glacé de chocolate blanco, yogur, violetas y frambuesas
  • fr  biscuit glacé de chocolat blanc, yaourt, violettes et framboises
  • it  semifreddo di cioccolato bianco, yogurt, violette e lamponi
  • en  white chocolate, yogurt, violets and raspberry ice cream cake
  • de  Eisbiskuit mit weißer Schokolade, Joghurt, Veilchen und Himbeeren

<Plats a la carta. Postres>

boles de gelat amb whisky boles de gelat amb whisky

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  boles de gelat amb whisky
  • es  bolas de helado con whisky
  • fr  boules de glace au whisky
  • it  palle di gelato al whisky
  • en  ice cream balls with whisky
  • de  Eiskugeln mit Whisky

<Plats a la carta. Gelats i sorbets>

boletes de síndria amb gelat de tres sabors boletes de síndria amb gelat de tres sabors

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  boletes de síndria amb gelat de tres sabors
  • es  bolitas de sandía con helado de tres sabores
  • fr  boules de pastèque à la glace aux trois saveurs
  • it  palline di anguria con tris di gelati
  • en  watermelon balls with three flavoured ice cream
  • de  Wassermelonenbällchen mit drei Eissorten

<Plats a la carta. Postres>

bombó gelat bombó gelat

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  bombó gelat
  • es  bombón helado
  • fr  bonbon au chocolat glacé
  • it  pinguino
  • en  ice cream covered with chocolate
  • de  Eiskonfekt

<Plats a la carta. Gelats i sorbets>

brownie amb gelat de vainilla brownie amb gelat de vainilla

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  brownie amb gelat de vainilla
  • es  brownie con helado de vainilla
  • fr  brownie à la glace à la vanille
  • it  brownie con gelato alla vaniglia
  • en  brownie with vanilla ice cream
  • de  Brownie mit Vanilleeis

<Plats a la carta. Postres>