Back to top
Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Glossari de sabors del món [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2015-2022. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/diccionaris-en-linia/201/>

  • ca  douchi, n m
  • ca  gra de soja negra fermentat, n m
  • es  douchi, n m
  • es  judía negra china fermentada, n f
  • fr  douchi, n m
  • fr  soja noir salé, n f
  • en  black soybean, n
  • en  Chinese fermented black bean, n
  • en  douchi, n
  • en  fermented black soybean, n
  • en  salted black bean, n
  • en  salty black bean, n
  • zh  dòuchǐ

<Condiments. Salses>

Definició
Gra de soia negra salat i fermentat, esdevingut tou i pansit amb la fermentació, d'olor forta, gust salat, amargant i dolç alhora, que s'usa per a elaborar una salsa molt popular com a condiment a la cuina xinesa.