cap de partida de carns
cap de partida de carns
La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'obra següent:
AGÈNCIA CATALANA DE TURISME; TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Diccionari de turisme [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2022-2023. (Diccionaris en Línia)
<https://www.termcat.cat/ca/diccionaris-en-linia/312>
- ca cap de partida de carns, n m, f
- es asador | asadora, n m, f
- es jefe de partida de carnes | jefa de partida de carnes, n m, f
- fr chef rôtisseur | chef, cheffe rôtisseuse, n m, f
- fr rôtisseur | rôtisseuse, n m, f
- en chef rôtisseur, n
- en roast chef, n
- de Bratenkoch | Bratenköchin, n m, f
- de Rotisseur | Rotisseurin, n m, f
- de Rôtisseur | Rôtisseurin, n m, f
<Turisme > Gastronomia i restauració>
Definició
Cap de partida responsable de l'elaboració dels plats de carn.
Nota
- En francès del Quebec, chef és tant masculí com femení, mentre que a Europa la forma femenina és cheffe.