Back to top
cap de partida de carns cap de partida de carns

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'obra següent:

AGÈNCIA CATALANA DE TURISME; TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Diccionari de turisme [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2022-2023. (Diccionaris en Línia)
<https://www.termcat.cat/ca/diccionaris-en-linia/312>

  • ca  cap de partida de carns, n m, f
  • es  asador | asadora, n m, f
  • es  jefe de partida de carnes | jefa de partida de carnes, n m, f
  • fr  chef rôtisseur | chef, cheffe rôtisseuse, n m, f
  • fr  rôtisseur | rôtisseuse, n m, f
  • en  chef rôtisseur, n
  • en  roast chef, n
  • de  Bratenkoch | Bratenköchin, n m, f
  • de  Rotisseur | Rotisseurin, n m, f
  • de  Rôtisseur | Rôtisseurin, n m, f

<Turisme > Gastronomia i restauració>

Definició
Cap de partida responsable de l'elaboració dels plats de carn.

Nota

  • En francès del Quebec, chef és tant masculí com femení, mentre que a Europa la forma femenina és cheffe.