Back to top
criteri microbiològic criteri microbiològic

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'obra següent:

CATALUNYA. DEPARTAMENT DE SALUT; TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Diccionari de seguretat alimentària [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2021. (Diccionaris en Línia)
<https://www.termcat.cat/ca/diccionaris-en-linia/304>

  • ca  criteri microbiològic, n m
  • es  criterio microbiológico, n m
  • fr  critère microbiologique, n m
  • en  microbiological criterium, n

<Seguretat alimentària > Anàlisi del risc>

Definició
Criteri que estableix l'acceptabilitat d'un producte alimentari, d'un lot o d'un procés en funció de l'absència, la presència o el nombre de microorganismes per unitat de massa, volum, superfície o lot.

Nota

  • Són criteris microbiològics els criteris d'higiene del procés i determinats criteris de seguretat alimentària.