Back to top
Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA. Lèxic multilingüe de la indústria [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2009. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/22/>

  • ca  cap de feina, n m
  • ca  creixent, n m sin. compl.
  • ca  massa mare, n f sin. compl.
  • ca  pasta mare, n f sin. compl.
  • ca  rent, n m sin. compl.
  • es  masa fermentada
  • es  masa madre
  • fr  levain
  • fr  pâte fermentée
  • en  leaven
  • en  sourdough

<Indústria > Indústria alimentària > Aliments sòlids > Productes alimentaris sòlids>

Definició
Part de pasta que els flequers separen d'una fornada perquè serveixi de llevat per a una altra fornada.