La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.
Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.
Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>
- ca bacallà a la llauna i patata emmascarada amb espinacs
- es bacalao a la llauna y patata enmascarada con espinacas (bacalao frito y horneado)
- fr morue à la llauna avec pommes de terre et boudin rissolés aux épinards (morue frite et passée au four)
- it baccalà a la llauna e patata mascherata con spinaci (baccalà fritto e infornato)
- en cod a la llauna and mashed potatoes fried with black sausage with spinach (fried and baked cod)
- de Stockfisch a la llauna und gebratenes Kartoffelpüree mit Spinat (angebraten und im Ofen gegart)
<Plats a la carta. Peix i marisc>