Back to top
truita de xampinyons amb alls tendres i gambes truita de xampinyons amb alls tendres i gambes

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  truita de xampinyons amb alls tendres i gambes
  • es  tortilla de champiñones con ajos tiernos y gambas
  • fr  omelette aux champignons de Paris, aux ails frais et aux crevettes roses
  • it  omelette ai funghi con aglio fresco e gamberi
  • en  button mushroom omelette with garlic shoots and shrimps
  • de  Champignonomelett mit jungem Knoblauch und Garnelen

<Plats a la carta. Ous>