Back to top
pernil de celler de Salamanca pernil de celler de Salamanca

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  pernil de celler de Salamanca
  • es  jamón de bodega de Salamanca
  • fr  jambon bodega de Salamanca (maturé dans une cave)
  • it  prosciutto de bodega di Salamanca (stagionato in cantina)
  • en  serrano bodega ham from Salamanca (matured in a cellar)
  • de  Serrano Bodega-Schinken aus Salamanca (in Cava gereift)

<Plats a la carta. Embotits, carns fredes i patés>