Back to top
amanida amb encenalls de foie-gras, bolets confitats i vinagreta agredolça de codonyat amanida amb encenalls de foie-gras, bolets confitats i vinagreta agredolça de codonyat

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida amb encenalls de foie-gras, bolets confitats i vinagreta agredolça de codonyat
  • es  ensalada con virutas de foie gras, setas confitadas y vinagreta agridulce de dulce de membrillo
  • fr  salade aux copeaux de foie gras, aux champignons confits et à la vinaigrette aigre-douce de cotignac
  • it  insalata con scaglie di foie gras, funghi confit e vinaigrette agrodolce alla cotognata
  • en  salad with foie gras shavings, pickled mushrooms and quince preserve bittersweet vinaigrette
  • de  Salat mit Foie-Gras-Streifen, eingelegten Pilzen und süßsaurer Quittenkäsevinaigrette

<Plats a la carta. Entrants i amanides>