Back to top
brou de siurenys amb ou escumat, brioix i poma brou de siurenys amb ou escumat, brioix i poma

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  brou de siurenys amb ou escumat, brioix i poma
  • es  caldo de setas de Burdeos con huevo poché, brioche y manzana
  • fr  bouillon de cèpes à l'oeuf poché, à la brioche et à la pomme
  • it  brodo di funghi con uovo in camicia, brioche e mela
  • en  wild mushroom broth with poached egg, brioche and apple
  • de  Pilzbrühe mit pochiertem Ei, Brioche und Apfel

<Plats a la carta. Entrants i amanides>