Back to top
amanida tèbia de perdiu en escabetx de vinagre balsàmic amb fruita seca amanida tèbia de perdiu en escabetx de vinagre balsàmic amb fruita seca

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida tèbia de perdiu en escabetx de vinagre balsàmic amb fruita seca
  • es  ensalada templada de perdiz en escabeche de vinagre balsámico con frutos secos
  • fr  salade tiède de perdrix en escabèche de vinaigre balsamique aux fruits secs
  • it  insalata tiepida di pernice marinata all'aceto balsamico con frutti secchi
  • en  warm salad of balsamic vinegar-marinated partridge with dried fruits and nuts
  • de  lauwarmer Salat mit in Balsamessig mariniertem Rebhuhn und Trockenfrüchten und Nüssen

<Plats a la carta. Entrants i amanides>