Back to top
amanida de perdiu en escabetx, foie-gras, pernil d'ànec i compota de poma amanida de perdiu en escabetx, foie-gras, pernil d'ànec i compota de poma

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida de perdiu en escabetx, foie-gras, pernil d'ànec i compota de poma
  • es  ensalada de perdiz en escabeche, foie gras, jamón de pato y compota de manzana
  • fr  salade de perdrix en escabèche, de foie gras, de jambon de canard et de compote de pommes
  • it  insalata di pernice marinata, foie gras, prosciutto d'anatra e composta di mela
  • en  salad of marinated wild partridge, foie gras, duck ham and apple compote
  • de  Salat mit mariniertem Rebhuhn, Foie Gras, Entenschinken und Apfelmus

<Plats a la carta. Entrants i amanides>