La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.
Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.
Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>
- ca botifarra, ous ferrats i patates fregides
- es butifarra, huevos fritos y patatas fritas
- fr botifarra, oeufs sur le plat et frites (longue saucisse de porc catalane)
- it botifarra, uova fritte e patate fritte (grossa salsiccia di maiale catalana)
- en botifarra, fried eggs ans chips (large Catalan pork sausage)
- de Botifarra, Spiegeleier und Pommes frites (große katalanische Bratwurst)
<Plats a la carta. Plats combinats>