Back to top
amanida tèbia amb fetge d'ànec i vinagreta de gerds amanida tèbia amb fetge d'ànec i vinagreta de gerds

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida tèbia amb fetge d'ànec i vinagreta de gerds
  • es  ensalada templada con hígado de pato y vinagreta de frambuesas
  • fr  salade tiède au foie de canard et à la vinaigrette de framboises
  • it  insalata tiepida con fegato d'anatra e vinaigrette ai lamponi
  • en  warm salad with duck's liver and raspberry vinaigrette
  • de  lauwarmer Salat mit Entenleber und Himbeervinaigrette

<Plats a la carta. Entrants i amanides>