La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.
Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.
Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>
- ca carn d'olla
- es carn d'olla (cocido catalán a base de carne, verduras y legumbres)
- fr carn d'olla (ragoût catalan fait de viande, légumes et légumes secs)
- it carn d'olla (lesso alla catalana a base di carne, verdure e legumi)
- en carn d'olla (Catalan stew made of meat, vegetables and legumes)
- de Carn d'olla (Katalanisches Gericht mit gekochtem Fleisch und Gemüse)
<Plats a la carta. Carn>