La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.
Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.
Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>
- ca amanida verda amb formatge de cabra gratinat, mel, raïm i panses
- es ensalada verde con queso de cabra gratinado, miel, uvas y pasas
- fr salade verte au fromage de chèvre gratiné, au miel, aux raisins frais et aux raisins secs
- it insalata verde con formaggio di capra gratinato, miele, uva e uva passa
- en green salad with goat cheese au gratin, honey, grapes and raisins
- de grüner Salat mit gratiniertem Ziegenkäse, Honig, Trauben und Rosinen
<Plats a la carta. Entrants i amanides>