La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.
Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.
Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>
- ca amanida d'enciams variats amb pernil d'ànec i encenalls de foie-gras semicuit
- es ensalada de lechugas variadas con jamón de pato y virutas de foie gras micuit
- fr salade de laitues variées au jambon de canard et aux copeaux de foie gras micuit
- it insalata di lattughe miste con prosciutto d'anatra e scaglie di foie gras micuit
- en salad of assorted lettuces with duck ham and foie gras micuit shavings
- de bunte Blattsalate mit Entenschinken und halb durchgebratenen Foie-Gras-Streifen
<Plats a la carta. Entrants i amanides>