Back to top
amanida de ruca amb pera confitada i encenalls de formatge parmesà amanida de ruca amb pera confitada i encenalls de formatge parmesà

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida de ruca amb pera confitada i encenalls de formatge parmesà
  • es  ensalada de rúcula con pera confitada y virutas de queso parmesano
  • fr  salade de roquette à la poire confite et aux copeaux de fromage parmesan
  • it  insalata di rucola con pera confit e scaglie di parmigiano
  • en  arugula salad with pear preserve and Parmesan cheese shavings
  • de  Rucolasalat mit eingelegter Birne und Parmesanstreifen

<Plats a la carta. Entrants i amanides>