Back to top
amanida de salmó marinat amb formatge parmesà i oli d'avellanes amanida de salmó marinat amb formatge parmesà i oli d'avellanes

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida de salmó marinat amb formatge parmesà i oli d'avellanes
  • es  ensalada de salmón marinado con queso parmesano y aceite de avellanas
  • fr  salade de saumon mariné au fromage parmesan et à l'huile de noisettes
  • it  insalata di salmone marinato con parmigiano ed olio alle nocciole
  • en  marinated salmon salad with Parmesan cheese and hazelnut oil
  • de  Salat mit mariniertem Lachs, Parmesan und Haselnussöl

<Plats a la carta. Entrants i amanides>