Back to top
bledes saltades amb mongetes blanques i bacallà esqueixat bledes saltades amb mongetes blanques i bacallà esqueixat

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  bledes saltades amb mongetes blanques i bacallà esqueixat
  • es  acelgas salteadas con alubias blancas y bacalao desmigado
  • fr  blettes sautées aux haricots blancs et à la morue effilochée
  • it  bietole saltate con cannellini e baccalà spezzettato
  • en  sautéed chard with white kidney beans and shredded salt cod
  • de  sautierter Mangold mit weißen Bohnen und zerstoßenem Stockfisch

<Plats a la carta. Verdures, hortalisses i llegums>