La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.
Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.
Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>
- ca entrecot de vedella bruna ecològica dels Pirineus amb tempura de nap blanc i salsa de prunes
- es entrecot de ternera parda ecológica de los Pirineos con tempura de nabo blanco y salsa de ciruelas
- fr entrecôte de veau brun biologique des Pyrénées, sa tempura de navet blanc et sa sauce aux prunes
- it entrecôte di vitello bruno d'allevamento ecologico dei Pirinei con tempura di rapa bianca e salsa di prugne
- en organic brown Pyrenean veal entrecôte with white turnip tempura and plum sauce
- de Entrecôte vom braunen Biorind aus den Pyrenäen mit Rübentempura und Pflaumensauce
<Plats a la carta. Carn>