Back to top
estofat de vedella bruna ecològica dels Pirineus amb castanyes i moniato estofat de vedella bruna ecològica dels Pirineus amb castanyes i moniato

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  estofat de vedella bruna ecològica dels Pirineus amb castanyes i moniato
  • es  estofado de ternera parda ecológica de los Pirineos con castañas y boniato
  • fr  entrecôte de veau brun biologique des Pyrénées aux marrons et à la patata douce
  • it  stufato di vitello bruno d'allevamento ecologico dei Pirinei con castagne e patata americana
  • en  organic brown Pyrenean veal stew with chestnuts and sweet potato
  • de  Eintopf vom braunen Biorind aus den Pyrenäen mit Kastanien und Süßkartoffel

<Plats a la carta. Carn>