La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.
Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.
Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>
- ca estofat de vedella bruna ecològica dels Pirineus amb castanyes i moniato
- es estofado de ternera parda ecológica de los Pirineos con castañas y boniato
- fr entrecôte de veau brun biologique des Pyrénées aux marrons et à la patata douce
- it stufato di vitello bruno d'allevamento ecologico dei Pirinei con castagne e patata americana
- en organic brown Pyrenean veal stew with chestnuts and sweet potato
- de Eintopf vom braunen Biorind aus den Pyrenäen mit Kastanien und Süßkartoffel
<Plats a la carta. Carn>