La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.
Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.
Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>
- ca cigrons estofats al moment amb bolets de temporada i botifarra de perol
- es garbanzos estofados al momento con setas de temporada y butifarra de perol
- fr estouffade de pois chiches minute aux champignons de saison et à la saucisse catalane
- it ceci stufati sul momento con funghi di stagione e salsiccia catalana
- en chickpeas stewed on the spot with seasonal mushrooms and Catalan sausage
- de frisch zubereiteter Kichererbseneintopf mit Pilzen der Saison und katalanischer Wurst
<Plats a la carta. Entrants i amanides>