Back to top
consomé de bou amb ou de guatlla escumat consomé de bou amb ou de guatlla escumat

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  consomé de bou amb ou de guatlla escumat
  • es  consomé de buey con huevo de codorniz poché
  • fr  consommé de boeuf à l'oeuf de caille poché
  • it  consommé di bue con uovo di quaglia in camicia
  • en  beef consommé with poached quail egg
  • de  Rinderconsommé mit geschäumtem Wachtelei

<Plats a la carta. Sopes, cremes i consomés>