Back to top
fetge d'ànec a la brasa amb poma caramel·litzada i coulis de gerds fetge d'ànec a la brasa amb poma caramel·litzada i coulis de gerds

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  fetge d'ànec a la brasa amb poma caramel·litzada i coulis de gerds
  • es  hígado de pato a la brasa con manzana caramelizada y coulis de frambuesas
  • fr  foie gras de canard grillé sur la braise à la pomme caramélisée et au coulis de framboises
  • it  fegato d'anatra alla brace con mela caramellata e coulis di lamponi
  • en  charcoal-grilled duck's liver with caramelized apple and raspberry coulis
  • de  Entenleber vom Rost mit karamellisiertem Apfel und Himbeercoulis

<Plats a la carta. Carn>