La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.
Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.
Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>
- ca fetge d'ànec a la brasa amb poma caramel·litzada i coulis de gerds
- es hígado de pato a la brasa con manzana caramelizada y coulis de frambuesas
- fr foie gras de canard grillé sur la braise à la pomme caramélisée et au coulis de framboises
- it fegato d'anatra alla brace con mela caramellata e coulis di lamponi
- en charcoal-grilled duck's liver with caramelized apple and raspberry coulis
- de Entenleber vom Rost mit karamellisiertem Apfel und Himbeercoulis
<Plats a la carta. Carn>