La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.
Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.
Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>
- ca foie-gras d'ànec curat a la sal amb melmelada de tomàquet, mantega i torradetes
- es foie gras de pato curado a la sal con mermelada de tomate, mantequilla y tostaditas
- fr foie gras de canard affiné au sel, à la confiture de tomate, au beurre et aux mini toasts
- it foie gras d'anatra stagionato al sale con marmellata di pomodoro, burro e crostini
- en salt-cured duck foie gras with tomato jam, butter and mini toasts
- de in Salz gereiftes Foie Gras von der Ente mit Tomatenmarmelade, Butter und Minitoasts
<Plats a la carta. Embotits, carns fredes i patés>