La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.
Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.
Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>
- ca caneló d'alvocat amb foie-gras, llimona dolça i plàtan
- es canelón de aguacate con foie gras, lima y plátano
- fr cannelloni d'avocat avec du foie gras, du limette et de la banane
- it cannellone d'avocado con foie gras, limone dolce e banana
- en avocado cannelloni with foie gras, sweet lime and banana
- de Avocado-Cannelloni mit Foie Gras, Limette und Banane
<Plats a la carta. Entrants i amanides>