Back to top
filets de moll amb escarola, vinagreta de pebrot escalivat i olivada filets de moll amb escarola, vinagreta de pebrot escalivat i olivada

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  filets de moll amb escarola, vinagreta de pebrot escalivat i olivada
  • es  filetes de salmonete con escarola, vinagreta de pimiento asado y olivada
  • fr  filets de rouget à la scarole, à la vinaigrette de poivron rôti et au pâté d'olives
  • it  filetti di triglia con scarola, vinaigrette al peperone arrostito e pâté di olive
  • en  red mullet fillets with escarole, roast pepper vinaigrette and olives sauce
  • de  Rotbarbenfilets mit Endiviensalat, Vinaigrette mit geröstetem Paprika und Olivenpaste

<Plats a la carta. Peix i marisc>