Back to top
ànec salvatge amb salsa de pebres i salsifí ànec salvatge amb salsa de pebres i salsifí

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  ànec salvatge amb salsa de pebres i salsifí
  • es  pato salvaje con salsa de pimientas y salsifí
  • fr  canard sauvage à la sauce aux poivres et au salsifis
  • it  anatra selvatica con salsa di pepe e scorzonera
  • en  wild duck with peppers and salsify sauce
  • de  wildente mit Pfeffersauce und Schwarzwurzel

<Plats a la carta. Carn>