La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.
Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.
Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>
- ca fiocchis de formatge i pera amb crema de quatre formatges
- es fiocchi de queso y pera con crema de cuatro quesos
- fr fiocchi de poire et de fromage à la crème de quatre fromages
- it fiocchi di formaggio e pera con vellutata di quattro formaggi
- en cheese and pear fiocchi with four cheeses cream
- de Käse-Birnen-Fiocchi mit Käsesauce von vier Käsesorten
<Plats a la carta. Pasta>