Back to top
lluç estofat amb escalunyes i tomàquet sec amb vinagreta de Mòdena lluç estofat amb escalunyes i tomàquet sec amb vinagreta de Mòdena

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  lluç estofat amb escalunyes i tomàquet sec amb vinagreta de Mòdena
  • es  merluza estofada con chalotes y tomate seco con vinagreta de Módena
  • fr  colin à l'étouffée aux échalotes et tomate séchée à la vinaigrette de Modena
  • it  nasello stufato con scalogni, pomodoro secco e vinaigrette di Modena
  • en  stewed hake with shallots and dried tomato with Modena vinaigrette
  • de  Seehecht mit Schalotten- und Trockentomatenfüllung mit Balsamessigvinaigrette

<Plats a la carta. Peix i marisc>